Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 dk
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 dk
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1j 15 menit
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min