Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 menit
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 menit
Sardine and Pea Pilaf
40min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Avocado Pesto Orecchiette
35 menit
Seafood Stew with Coconut Milk
35 menit
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min