Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 λεπτ.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Seafood Stew with Rice
30 λεπτ.
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1ωρ.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1ωρ.
Creamed Cod
45min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1ωρ. 10 λεπτ.