Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 450 g celeriac, diced (2 cm)
- 900 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g kale, large stalks removed, leaves chopped
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 150 g Stilton, crumbled
- ¼ tsp ground black pepper
- 600 g puff pastry, ready-made (see tip)
- plain flour, for dusting
- 1 medium egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2095 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Natrium
- 831 mg
Alternatieve recepten
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 Std.
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40 min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10 min.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Mushroom Parmentier
1h 10 min.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 dk
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h