Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breaded Celeriac
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g stale white bread, torn in pieces
- 500 g water
- 800 g celeriac peeled, cut across the width in slices (1 cm)
- 4 Tbsp plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 medium eggs, beaten
- 20 g unsalted butter, for frying
Herby Yoghurt Sauce
- 20 g fresh mixed herbs (e.g. parsley, chives, dill)
- 300 g plain yoghurt
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ¼ tsp curry powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1324 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1sa 10 dk
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Pea and Courgette Tarts
1sa
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1sa
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1sa 10 dk
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1sa
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2sa
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk