Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g unsalted butter, diced
- 200 g onions, quartered
- ½ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp cumin seeds
- 1 Tbsp tomato purée
- 600 g waxy Charlotte potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 750 g butternut squash, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 1 lime, washed, pierced 2-3 times
- 1 fresh green chilli, whole, slit on one side
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 700 g water
- 4 tomatoes, quartered
- 150 g spinach
-
15
g dried sour cherries
of 15 g dried barberries - Greek yoghurt, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 9.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato Curry
30 menit
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1j 10 menit
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 menit
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Root Vegetable Gratin
1j
Cauliflower and Black Bean Balls
1j 10 menit
Vegetable Stroganoff
30 menit