Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced Quorn
- 70 g onions, quartered
- 25 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 350 g Quorn mince
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 Tbsp ground coriander
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 550 g water
- 250 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 10 dried apricots, pitted, halved
Bulgar Wheat
- 200 g bulgar wheat
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, chopped
- 1 dash olive oil
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 30 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1267 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Chick Pea Curry
35min
Vegetarian Chilli
35min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min