![Root Vegetable Hotpot with Harissa Root Vegetable Hotpot with Harissa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA183F32-278D-4ACE-98AB-04C320DBAADB/Derivates/77901C3F-A68C-474E-8F8E-0C9F5A139E4A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g olive oil
- 80 g onions, quartered
- ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
- 400 g water
- 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 7.6 g
Alternatieve recepten
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min