Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 100 g red lentils
- 200 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced
- 100 g sun-blush tomatoes
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g dried tagliatelle (see tip)
- 200 g kale, thick stalks removed, chopped
- 10 g vegan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2680 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 1344 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min