Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g ripe tomatoes, quartered
- 3 garlic cloves
- 180 g onions, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g red split lentils, rinsed and drained
- 350 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 300 g aubergines, sliced 7-8 mm (approx. 1 large)
- 300 g courgettes, sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 716 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 9.79 g
- Koolhydraten
- 13.85 g
- Vetten
- 8.54 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.