Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g ripe tomatoes, quartered
- 3 garlic cloves
- 180 g onions, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g red split lentils, rinsed and drained
- 350 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 300 g aubergines, sliced 7-8 mm (approx. 1 large)
- 300 g courgettes, sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 716 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 9.79 g
- Koolhydraten
- 13.85 g
- Vetten
- 8.54 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Chickpea Gratin
1 godz.
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min