
Apparaten en Accessoires
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red split lentils rinsed and drained250 g
-
water350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
aubergines sliced 7-8 mm (approx. 1 large)300 g
-
courgettes sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)300 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
171 kcal /
716 kJ
Eiwitten
9.79 g
Vetten
8.54 g
Koolhydraten
13.85 g
Vezels
5.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland