Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
- 25 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g stale white bread, torn in pieces
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 3 garlic cloves
- 300 g carrots, cut in pieces
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
300
g pumpkin flesh, diced (3 cm)
of 300 g butternut squash, diced (3 cm) - 300 g onions, sliced
- 50 g olive oil
- 50 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g sweet potatoes, diced (2 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
-
100
g Swiss chard, thick stalks removed, sliced (3 cm)
of 100 g fresh spinach leaves
Béchamel Sauce
- 500 g whole milk
- 40 g butter, diced
- 40 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Lentil Moussaka
2h 20min
Vegetable Tart
1j 15 menit
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Mushroom Parmentier
1h 10min
Vegetable Stroganoff
30min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h