Vegetable and Kidney Bean Tacos

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
6 pieces

Ingrediënten

  • plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
    200 g
  • carrots peeled
    140 g
  • courgettes ends removed, halved lengthways if large
    160 g
  • Gruyère cheese cut in pieces that fit in feeder
    120 g
    Edam cheese, cut in pieces that fit in feeder
  • onions quartered
    50 g
  • tinned kidney beans drained
    300 g
  • water
    150 g
  • vegetable stock paste
    ½ tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • tomato purée
    20 g
  • ground cayenne pepper
    3 pinches
  • fine sea salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • taco shells
    6
  • dried chilli flakes (optioneel) for sprinkling
  • fresh coriander roughly chopped
    ½ bunch
  • crème fraîche for serving
    100 g
  • lime cut in slices or wedges, for serving
    1

Voeding per 1 piece

Calorieën 252 kcal / 1054.4 kJ
Eiwitten 11.1 g
Vetten 13.6 g
Koolhydraten 23.2 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 6.7 g
Natrium 513.8 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...