Compatibele versies
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 potatoes, medium sized (approx. 1350 g)
- 150 g soya mince (granules)
- water, for soaking
- 100 g grated mozzarella
- 50 g Cheddar cheese (mature), cut in pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 50 g white wine
- 25 g soy sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 70 g fresh spinach leaves
- 20 g pine nuts
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 10.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15 min
Vegetable Stroganoff
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min