Compatibele versies
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan 'Parmesan'
- 100 g blanched almonds
- 100 g cashew nuts
- 1 Tbsp savoury yeast flakes (vegetarian)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Spaghetti
- 1200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 350 g dried wholewheat spaghetti
- 20 g fresh basil
- 2 garlic cloves
- 320 g ripe avocados, cut in pieces
- 2 limes, juice only (30 g)
- 30 g olive oil
- 150 g yellow cherry tomatoes, quartered
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Vegetable Stroganoff
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min