Compatibele versies
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan 'Parmesan'
- 100 g blanched almonds
- 100 g cashew nuts
- 1 Tbsp savoury yeast flakes (vegetarian)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Spaghetti
- 1200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 350 g dried wholewheat spaghetti
- 20 g fresh basil
- 2 garlic cloves
- 320 g ripe avocados, cut in pieces
- 2 limes, juice only (30 g)
- 30 g olive oil
- 150 g yellow cherry tomatoes, quartered
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min