Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken in halves
- 2 tsp fine sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2258 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Puttanesca
35 menit
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Lentil Moussaka
2h 20min
Mediterranean Salad
25 min
Prawn Chow Mein
45min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min