Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken in halves
- 2 tsp fine sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2258 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min