Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water
- 100 g fresh green peas, shelled
- 100 g fresh asparagus tips
- 200 g penne
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g hard goat's cheese, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g fresh basil leaves
- 100 g plain yoghurt
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1311 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Curry Noodles
25 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Pasta alla Norma
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min