![Spring Vegetable Penne Spring Vegetable Penne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C57352CE-BDE9-426F-8260-125463056C77/Derivates/1A64178D-1E79-4B66-B333-0453D8F1BEA4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water
- 100 g fresh green peas, shelled
- 100 g fresh asparagus tips
- 200 g penne
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g hard goat's cheese, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g fresh basil leaves
- 100 g plain yoghurt
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1311 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min