Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water
- 100 g fresh green peas, shelled
- 100 g fresh asparagus tips
- 200 g penne
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g hard goat's cheese, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g fresh basil leaves
- 100 g plain yoghurt
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1311 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Veggie Wellington
2h
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Mushroom Stroganoff
30 Min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Quinoa Broth
35 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min