Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 1 tsp ground cumin
- 1 Tbsp olive oil
- 2 limes, halved
- 350 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
- 750 g water
- 2 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 250 g fresh sweetcorn kernels
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 190 g tomatoes, finely diced
- 2 spring onions, trimmed and sliced
- 140 g red peppers, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2818 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Noodle Pho
45 Min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Salmon Soufflé
1j
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 menit
Chicken Korma
40 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 dk
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1j 15 menit
Houmous Salad Dressing
5 menit
Shrimp Yakisoba
35 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min