Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 160 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 200 g raw squid rings
- 200 g mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
- 50 g chorizo, sliced thinly
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 ½ tsp salt
- 2 pinches saffron threads
- 200 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 350 g white short-grain rice, for soups etc., (e.g. risotto or paella rice) 13 min cooking time
- 50 g peeled, raw prawns
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and Chorizo Paella
45min
Bolognese Sauce
1h 15min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Crab & Prawn Linguine
25min
Seafood Risotto
40min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Puttanesca Penne
50min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min