
Apparaten en Accessoires
Salmon and Fennel Risotto
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallots halved50 g
-
fennel bulb cut in pieces150 g
-
olive oil20 g
-
risotto rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
grated lemon zest1 Tbsp
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (3 cm)350 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh dill chopped, for garnishing1 Tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
618 kcal /
2605 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
67 g
Vezels
1.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

10 EASY SALMON DINNERS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland