![Italian Bean Soup - Pasta e fagioli Italian Bean Soup - Pasta e fagioli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44d93051-ba7a-4e78-83ca-ab95c67cdf94/Derivates/de12109d-f76a-4051-9e81-2fe7d72da7eb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 50 g bacon lardons, smoked, diced
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
1
sprig fresh rosemary, leaves only
of 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only - 60 g carrots, cut in pieces
- 60 g celery, cut in pieces
-
230
g tinned borlotti beans, rinsed and drained
of dried borlotti beans, cooked weight (see tip) -
150
g tinned chopped tomatoes
of ripe tomatoes, peeled and diced - 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g dried ditalini pasta
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- grated Parmesan cheese, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1309 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Red Lentil Soup
40 мин.
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Tuscan Bean Soup
50 мин.
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 мин.