
Apparaten en Accessoires
Minestrone
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
onions cut in halves80 g
-
leek cut in pieces120 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed600 g
-
water1000 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
fine sea salt1 tsp
-
dried ditalini pasta or similar short dried pasta120 g
-
extra virgin olive oil6 tsp
-
fresh basil leaves6
-
Parmesan cheese, grated to taste6 - 18 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
287 kcal /
1202 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
18 g
Koolhydraten
21 g
Vezels
3.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland