Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 100 g tomatoes, halved
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 600 g water, adjust to taste (see tip)
-
20
g unsalted butter, diced
of olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 440.2 kJ / 105.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 346.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Bolognese Sauce
1h 15min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Versatile Smooth Soup
45min
Leek and Potato Soup
1h
Vegetable soup
35min
Creamy Tomato Soup
25min
Mashed Potatoes
45min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Carrot and Coriander Soup
25min