![Vegetable Soup Vegetable Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6D12912-ACC7-4B2A-BBE6-918927CFE9EB/Derivates/8499AB12-BCCE-455D-AA37-698ADB1AD8C0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 100 g tomatoes, halved
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 600 g water, adjust to taste (see tip)
-
20
g unsalted butter, diced
of olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 440.2 kJ / 105.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 346.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Creamy Tomato Soup
25min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Vegetable soup
35min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Courgette Soup
25min
Cottage Pie
1h 10 min
Ratatouille
40min
Mashed Potatoes
45 min
Bolognese Sauce
1u. 15min