
Apparaten en Accessoires
Vegetable Soup
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes halved100 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
fine sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste (see tip)600 g
-
unsalted butter diced20 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
105.2 kcal /
440.2 kJ
Eiwitten
3.2 g
Vetten
3 g
Koolhydraten
17.2 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
1.8 g
Natrium
346.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland