Apparaten en Accessoires
Vegetable Soup
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes halved100 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
fine sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste (see tip)600 g
-
olive oilunsalted butter diced20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
346.3 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
440.2 kJ /
105.2 kcal
Vetten
3 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
17.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Vegetable soup
35 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min