Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 10 g extra virgin olive oil
-
400
g pork sausages, Italian (see tip), skins removed, broken up
of Toulouse sausages, skins removed, broken up -
2
tsp Italian seasoning (see tip)
of dried mixed herbs - ½ tsp dried chilli flakes
- 160 g dry white wine
- 3 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 180 g orzo
- 600 - 700 g boiling water (see tip)
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2231 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Natrium
- 1070 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Chilli Con Carne
35 Min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Orzo pasta with chicken and pesto
30min
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Salmon and Fennel Risotto
25 min