Compatibele versies
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta Stuffed Chicken
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 15 g fresh mint, cut in pieces
- 1 Tbsp lemon zest
- 200 g ricotta cheese, chilled
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 6 chicken breasts, skinless, halved horizontally
Tomato Risotto
- 1 shallot, halved
- 1 garlic clove
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 300 g risotto rice
- 200 g ripe tomatoes, quartered
- 60 g dry white wine
- 20 g tomato purée
- 500 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2392 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salt Cod Gratin
50 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1u. 15min
Prawn and Chorizo Paella
45 min