Compatibele versies
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta Stuffed Chicken
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 15 g fresh mint, cut in pieces
- 1 Tbsp lemon zest
- 200 g ricotta cheese, chilled
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 6 chicken breasts, skinless, halved horizontally
Tomato Risotto
- 1 shallot, halved
- 1 garlic clove
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 300 g risotto rice
- 200 g ripe tomatoes, quartered
- 60 g dry white wine
- 20 g tomato purée
- 500 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2392 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Orzo pasta with chicken and pesto
30min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 Std.
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min