Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g extra virgin olive oil
- 3 medium eggs
Ragù
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 30 g onion, halved
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g beef mince, broken in pieces
- 150 g pork mince, broken in pieces
- 180 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g tomato purée
- 5 - 6 fresh basil leaves
- 1 fresh bay leaf
- 1 pinch ground nutmeg
- water
Assembly
- 300 g ricotta cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3979 kJ / 951 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Chicken Enchiladas
1h
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min