![Pulled Pork and Cider Rolls Pulled Pork and Cider Rolls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3024D76-A3E6-4CDC-8771-4A5086322547/Derivates/28F09145-0545-483F-94B5-44E9CB49BB1C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
- 500 g dry cider
- 130 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
30
g lard
of 30 g unsalted butter - 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 8 bread rolls, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 Std. 10 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1 Std. 15 Min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 Std.
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Pulled Pork Rolls
30 Min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 Min
Coronation Chicken
30 Min