Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cranberry Pesto Stuffing
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 60 g)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g Camembert, quartered
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 60 g)
- 10 fresh chives, quartered
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 - 2 tsp chicken stock paste (see Tips)
- 6 potatoes, small, well-washed and cut in pieces (3-4cm)
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 300 g per breast)
- 150 - 200 g fresh green beans, trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 Tbsp plain flour
- 3 tsp English mustard
- 2 tsp horseradish relish
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2028 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 54.5 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Style Pork Stew
30 Min
Chicken Cacciatore
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Beef with Mushrooms
30 Min
Sweet and sour chicken with rice
40 Min
Tomato basil chicken stew
35 min
Cashew Chicken
45 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min