Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 600 g beef rump steak, trimmed, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g button mushrooms, halved, quartered if large
- 30 g Dijon mustard
- 60 g plain yoghurt
- 30 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1325 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Honeyed Chicken
25min
Chicken Cacciatore
50 Min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Veracruz Fish
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 Min
Greek Style Pork Stew
30min