Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 675 g stewing steak, cut in pieces (4 cm)
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 250 g onions, quartered
- 30 g plain flour
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp beef stock paste, homemade - 250 g water
- 250 g Guinness®
- 250 g button mushrooms, quartered
- 12 fresh oysters, shucked, with any juices
- 1 sheet puff pastry, ready-rolled, at room temperature (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2321.8 kJ / 554.9 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1088.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacon and Cabbage Risotto
1sa
Quick Beef Massaman Curry
40 dk
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 dk
Chicken and Ham Vols Au Vents
1 godz. 20 min
Duck and Pork Terrine
52h
Butter Chicken
50 Min
Soy Dressing
5 Min
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1sa
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Beef Bourguignon
1sa 30 dk