Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef and Beer Stew
- 40 g olive oil
- 600 g stewing steak, cubed (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g onions, quartered
- 150 g leeks, sliced
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme leaves
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
-
½
tsp meat stock paste
of ½ meat stock cube (for 0.5 l)
Pastry and Assembly
- 150 g plain flour
- 65 g unsalted butter, cold, diced
- 1 medium egg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham Hock Potato Bake
35 dk
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Toad in the Hole
1sa
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Yorkshire Pudding
1sa