Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 10 g olive oil, plus extra for frying
- 12 shallots (round)
- 700 g braising steak, diced (3 cm)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 bay leaf
- 1 piece orange zest (10 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 250 g red wine
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g fresh portobello mushrooms, diced
- 1 red pepper, diced (2 cm)
- 25 g pitted black olives, halved
- 400 g puff pastry, ready-made (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 26.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 Std. 10 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Beef and Beer Pie
1h 40 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min