![Steak Provençal Pie Steak Provençal Pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9BE49450-EDB7-4CAF-993C-D9CB13DB3894/Derivates/cd7b4927-9704-4b95-ab29-25ce1b3d6c90.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 10 g olive oil, plus extra for frying
- 12 shallots (round)
- 700 g braising steak, diced (3 cm)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 bay leaf
- 1 piece orange zest (10 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 250 g red wine
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g fresh portobello mushrooms, diced
- 1 red pepper, diced (2 cm)
- 25 g pitted black olives, halved
- 400 g puff pastry, ready-made (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 26.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef in Stout
1h 40min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1sa 55 dk
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min