![Cornish Pasty Cornish Pasty](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/848B494C-3D18-4E6D-A5EF-33FB9602BA9E/Derivates/88BBD555-0FCE-43DE-B1BA-6F4A04E85F31.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 135 g unsalted butter, cold, diced
- 135 g lard, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 160 g water, cold
Filling
- 140 g onions, quartered
- 400 g beef skirt, diced (2 cm)
-
100
g swede, peeled, diced (1 cm)
of 100 g turnips, peeled, diced (1 cm) - 200 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g unsalted butter
- 1 egg, beaten, to glaze
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3720 kJ / 889 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 53.2 g
Alternatieve recepten
Yorkshire Pudding
1 godz.
Toad in the Hole
1 godz.
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Bara Brith
10h
Garibaldi Biscuits
40 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10min
Lavender Shortbread
1 godz.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min