Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 135 g unsalted butter, cold, diced
- 135 g lard, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 160 g water, cold
Filling
- 140 g onions, quartered
- 400 g beef skirt, diced (2 cm)
-
100
g swede, peeled, diced (1 cm)
of 100 g turnips, peeled, diced (1 cm) - 200 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g unsalted butter
- 1 egg, beaten, to glaze
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3720 kJ / 889 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 53.2 g
Alternatieve recepten
'Chip Shop' Curry Sauce
25 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Eccles Cakes
1h 45min
Scottish Tablet
2h 15min
Christmas Cake
517h 45min
Shortcrust pastry
5 Min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Chelsea Buns
1 godz. 30 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Toad in the Hole
1 godz.
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Yorkshire Pudding
1 godz.