Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking potatoes
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 160 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g unsalted butter, diced
- 25 g plain flour
- 450 g semi-skimmed milk
- 1 ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 750 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, thinly sliced (3-5 mm)
- 300 g tenderstem broccoli, thick stems halved lengthways
- 1 ½ tsp Dijon mustard
-
200
g shredded ham hock
of diced, cooked ham - 500 g boiling water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2345 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Natrium
- 1370 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Family Chicken Galette
1h 55min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Toad in the Hole
1 godz.