Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking pasta
- 225 g macaroni pasta
- 1 slice white bread, quartered (approx. 25 g)
- 250 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 340 g semi-skimmed milk
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g chorizo, diced
- 10 g fresh basil leaves, roughly chopped
- 70 g preserved red peppers, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3073.9 kJ / 734.7 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1028.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Toad in the Hole
1 godz.
Mac 'n' Cheese
1 Std. 20 Min