Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking pasta
- 225 g macaroni pasta
- 1 slice white bread, quartered (approx. 25 g)
- 250 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 340 g semi-skimmed milk
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g chorizo, diced
- 10 g fresh basil leaves, roughly chopped
- 70 g preserved red peppers, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3073.9 kJ / 734.7 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1028.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Ham Pasta Bake
1j 10 menit
Beef and Bean Enchiladas
40 Min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Shepherd's Pie
1h 40min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 menit
Toad in the Hole
1j
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1j
Tuna Pasta Bake
1j
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min