Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mashed Potatoes
- 900 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, diced (approx. 1.5 cm)
- 340 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g salted butter, diced
Beef Stew
- 850 g stewing steak, sinew free, cubed (approx. 2.5 cm)
- 30 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 110 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 80 g carrots, cut into 1 cm rounds (approx. 1 carrot)
- 80 g celery, cut into 1 cm rounds (approx. 2 stalks)
- 80 g parsnips, cut into 1 cm rounds (approx. 2 small parsnips)
- 2 Tbsp plain flour
- 3 Tbsp tomato purée
-
1
beef stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 350 g water
- 110 g frozen peas, defrosted, plus 12 for ghost eyes
- 110 g sweetcorn kernels, frozen
- 110 g fresh button mushrooms, sliced or diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2222 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Venison and Potato Goulash
50 Min
Shepherd's Pie
1h 40 min
Cottage pie
1h 15 min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Beef Bourguignon
1h 30min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Beef in Stout
1h 40 min