Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 garlic clove
- 80 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 400 g lamb meat for stewing, boneless, cut in pieces (2 cm)
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g new potatoes, cut in pieces (1 cm)
- 160 g fresh green peas
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 bay leaf
- 300 g cauliflower florets (2-3 cm)
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1892.8 kJ / 452.4 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 487.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 godz.
Circassian Chicken
2 Std.
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Spring Chicken Casserole
1h 30min