
Apparaten en Accessoires
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
red onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
new potatoes cut in pieces (1 cm)200 g
-
fresh green peas160 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
bay leaf1
-
cauliflower florets (2-3 cm)300 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
452.4 kcal /
1892.8 kJ
Eiwitten
23.3 g
Vetten
27.3 g
Koolhydraten
30.5 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
10.2 g
Natrium
487.1 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Celebrate Spring
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland