Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g oil
- 200 g pickled pearl onions, drained
- 600 g stewing steak, diced (2 cm), patted dry with paper towels
-
200
g malt beer (German, low-alcohol)
of 200 g low-alcohol beer - 230 g water
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp beef stock paste, homemade - 2 Tbsp cranberry sauce
- 1 tsp mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g celeriac, diced (1.5 cm)
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 20 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef with Mushrooms
30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Steamed Beef with Ground Rice
1h
Crusted Pâté (Spain)
10h
Beef and Ale Stew
2h 20min
Venison and Potato Goulash
50min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min