Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, cut in halves
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ tbsp mixed herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, cut in quarters
- 1 tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Cacciatore
50 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Chicken Provencale
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Veracruz Fish
30 Min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Beef with Mushrooms
30 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min