Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, halved
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ Tbsp dried herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, quartered
- 1 Tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coronation Chicken
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Chicken Provencale
1 godz.
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Veracruz Fish
30 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min