Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, halved
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ Tbsp dried herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, quartered
- 1 Tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Cacciatore
50 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Veracruz Fish
30min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Beef in Stout
1h 40 min