Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 80 g extra virgin olive oil
- 20 g red wine vinegar
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 750 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3 cm)
- 250 g cherry tomatoes
- 5 juniper berries
- 20 black olives
- 300 g courgettes, cut in pieces (1.5 cm)
- 200 g aubergines, cut in pieces (1.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in pieces (1.5 cm)
- 1000 g water
- 20 g fresh basil leaves (optional)
- 1 lemon, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2279 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 47.9 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 35.8 g
Alternatieve recepten
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Pork with Spinach Lentils
20min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Veracruz Fish
30min
White Bean Salad
5min
Peking Chicken
45min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h