Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 80 g extra virgin olive oil
- 20 g red wine vinegar
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 750 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3 cm)
- 250 g cherry tomatoes
- 5 juniper berries
- 20 black olives
- 300 g courgettes, cut in pieces (1.5 cm)
- 200 g aubergines, cut in pieces (1.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in pieces (1.5 cm)
- 1000 g water
- 20 g fresh basil leaves (optional)
- 1 lemon, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2279 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 47.9 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 35.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Veracruz Fish
30 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Roast Carrot Butter
1h