Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 150 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 150 g leeks, cut in pieces (2 cm)
- 1 cooked whole chicken
- 100 g pearl barley, rinsed
- 1500 g water, cold
- 1 ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 438 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honeyed Chicken
25 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Tomato basil chicken stew
35 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Pumpkin Soup
35 Min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Beef with Mushrooms
30 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Cream of Vegetable Soup
15min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min