Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rice noodles, dried
- water, boiling
- 3 Tbsp groundnut oil, for soaking and frying
- 40 g dry-roasted peanuts, unsalted
- 1 Tbsp palm sugar
- 1 Tbsp fish sauce
- 1 Tbsp soy sauce
- 2 Tbsp tamarind paste
- 150 g water, plus 2 Tbsp
- ½ tsp chilli powder
- 80 g carrots, cut in pieces
-
60
g shallots, halved
of 60 g spring onions, cut in pieces (3 cm) - 2 garlic cloves
- 200 g chicken breasts, cut in strips (1 cm)
- 200 g firm tofu, diced (1 cm)
- 200 g fresh bean sprouts
- 2 medium eggs, beaten
- 2 limes, cut in wedges, for garnishing
- dried chilli flakes, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1968 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Curry Noodles
25min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Cashew Chicken
45min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Baby-friendly Thai Green Chicken Curry with Jasmine Rice
1h 10min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Easy Satay Chicken
30min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Peking Chicken
45min
Curry and Coconut Risotto
35min
Satay Turkey Skewers
45min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min