Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rice noodles, dried
- water, boiling
- 3 Tbsp groundnut oil, for soaking and frying
- 40 g dry-roasted peanuts, unsalted
- 1 Tbsp palm sugar
- 1 Tbsp fish sauce
- 1 Tbsp soy sauce
- 2 Tbsp tamarind paste
- 150 g water, plus 2 Tbsp
- ½ tsp chilli powder
- 80 g carrots, cut in pieces
-
60
g shallots, halved
of 60 g spring onions, cut in pieces (3 cm) - 2 garlic cloves
- 200 g chicken breasts, cut in strips (1 cm)
- 200 g firm tofu, diced (1 cm)
- 200 g fresh bean sprouts
- 2 medium eggs, beaten
- 2 limes, cut in wedges, for garnishing
- dried chilli flakes, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1968 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Easy Satay Chicken
30 Min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps
30 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Chicken Korma
40 min
Cashew Chicken
45 Min
Chicken Tagine
25 Min
Quick Thai chicken curry
40 min
Pasta Salad with Salami
25 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min