Compatibele versies
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fishcakes
- 200 g brown bread, torn in pieces
- 650 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 4 fresh salmon fillets, boneless (approx. 120 g each, see tip)
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 tsp coriander seeds
- 5 g fresh coriander leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini and Lemon Dressing
- 1 garlic clove
- 5 g fresh coriander leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g tahini
- 50 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Serving
- 500 g water
- 500 - 600 g mixed vegetables, seasonal (see tip)
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2984 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min