Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 cauliflower, medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Béchamel
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 1 Tbsp wholegrain mustard (optioneel)
- ¼ fine sea salt, or to taste
- ¼ ground black pepper, or to taste
- 550 g milk
- 500 g smoked haddock, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1329 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1sa 30 dk
Curried Parsnip Soup
30 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Tuna Pasta Bake
1sa
Leftover Turkey and Veg Bake
1sa
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 dk
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Kedgeree
45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1sa
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min