Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g milk, cold
Filling
- 50 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 - 350 g smoked haddock
- 1300 g whole milk
- 150 g onions, finely sliced (2 mm)
- 10 g olive oil
- 10 g unsalted butter, diced
- 300 g fresh spinach leaves
- 50 g water
Cooking
- 3 medium eggs, 1 separated
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2672 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 40.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Seafood Korma
40min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1h 35min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1h 20min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Courgette and Pine Nut Cake
50min