Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ham and Mustard Topping
- 600 - 700 g raw ham hock, boneless (see tip)
- 1300 g water
- 1 bay leaf
- 6 black peppercorns
- 2 cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 2 Tbsp wholegrain mustard
- 3 Tbsp mayonnaise, or to taste
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Melba Toasts
- 5 slices white bread
- 300 g caperberries, drained, halved or quartered if large, stalks removed
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 185 kJ / 44 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Natrium
- 376 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 Std.
Pulled Pork and Cider Rolls
1 Std.
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Brandy Sauce
10min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Sloe Gin
2160 Std. 20 Min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 Std.
Caramelised White Chocolate Bark
18 godz.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Dauphinoise Potatoes
50 Min