Compatibele versies
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2266 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 godz. 45 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Beef and Feta Koftas
1 Std. 20 Min
Sautéed Pork with Cider
55 min