Compatibele versies
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2266 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1sa 30 dk
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min