Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 1000 g pork shoulder, boneless, cut in pieces (5 cm)
- 150 g onions, sliced
- 300 g dry red wine, full-bodied
- 2 bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh rosemary
- 1 celery stalk, sliced (2 cm)
- 8 cloves
- 6 garlic cloves, lightly crushed
- 12 black peppercorns
- 1 Tbsp juniper berries, lightly crushed
Stew
- 5 Tbsp olive oil
- 200 g chorizo, sliced (5 mm)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 tsp plain flour
- 20 g dried porcini mushrooms
- 100 g red vermouth
- 350 g water, boiling
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 70 g cooked, peeled chestnuts, halved
- 1 Tbsp unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1633 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 23.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Étouffée
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef in Stout
1h 40 min