![Pork, Chestnut and Chorizo Stew Pork, Chestnut and Chorizo Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/911111D9-F48F-4315-9DAF-791D1F6DCD91/Derivates/f7215d9c-a413-42f1-a4b1-1a48678fb654.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 1000 g pork shoulder, boneless, cut in pieces (5 cm)
- 150 g onions, sliced
- 300 g dry red wine, full-bodied
- 2 bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh rosemary
- 1 celery stalk, sliced (2 cm)
- 8 cloves
- 6 garlic cloves, lightly crushed
- 12 black peppercorns
- 1 Tbsp juniper berries, lightly crushed
Stew
- 5 Tbsp olive oil
- 200 g chorizo, sliced (5 mm)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 tsp plain flour
- 20 g dried porcini mushrooms
- 100 g red vermouth
- 350 g water, boiling
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 70 g cooked, peeled chestnuts, halved
- 1 Tbsp unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1633 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 23.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40p
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25 min
Beef Stroganoff
1h
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Beef Bourguignon
1h 30min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Chicken Étouffée
45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min