Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp vegetable oil
- 500 g pork shoulder, boneless, diced (3 cm)
- 80 g onions, quartered
- 120 g green peppers, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 Tbsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- 1 Tbsp tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 480 g tinned mixed beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 279 mg
Alternatieve recepten
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Chicken Étouffée
45 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 godz. 20 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min