Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp vegetable oil
- 500 g pork shoulder, boneless, diced (3 cm)
- 80 g onions, quartered
- 120 g green peppers, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 Tbsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- 1 Tbsp tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 480 g tinned mixed beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 279 mg
Alternatieve recepten
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Greek Style Pork Stew
30 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Beef Stroganoff
1sa
Chicken Étouffée
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1sa 10 dk
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1sa
Beef in Stout
1h 40min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Sautéed Pork with Cider
55 dk