Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (2 cm)
- 30 g tomato purée
- 3 tomatoes, diced
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 760 g water
- 1 Tbsp dried marjoram
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp caraway seeds
- 1 dried bay leaf
- Tabasco® sauce, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g red peppers, sliced (1 cm)
- 200 g green peppers, sliced (1 cm)
- crusty bread, for serving
- fresh oregano, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2067 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Chicken and Barley Stew
50 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Greek Style Pork Stew
30 min
Grisons Barley Soup
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Beef Goulash
2h 45 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min