Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (2 cm)
- 30 g tomato purée
- 3 tomatoes, diced
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 760 g water
- 1 Tbsp dried marjoram
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp caraway seeds
- 1 dried bay leaf
- Tabasco® sauce, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g red peppers, sliced (1 cm)
- 200 g green peppers, sliced (1 cm)
- crusty bread, for serving
- fresh oregano, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2067 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Étouffée
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Grisons Barley Soup
55min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Beef Chipotle Soup
55min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 Std. 25 Min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min