Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
- 4 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 20 g plain flour
- 350 g water
- 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
-
2
sprigs fresh thyme
of fresh rosemary -
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1655 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 menit
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1j 15 menit
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Grisons Barley Soup
55 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Beef Goulash Soup
1j 15 menit
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min