Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
- 4 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 20 g plain flour
- 350 g water
- 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
-
2
sprigs fresh thyme
of fresh rosemary -
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1655 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Ham Pasta Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Potato Pancakes
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min