Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parsley Oil
- 100 g yellow split peas
- water, for soaking
- 100 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g sunflower oil
Yellow Split Pea Purée
- 400 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 7 g salt
Mushroom Sauce
- 380 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g chestnut mushrooms, halved
- 2 g fresh thyme leaves
- 12 g garlic cloves
- 250 g milk
- 130 g double cream
- 100 g unsalted butter, diced
- 12 g dried porcini mushrooms
- 12 g dried morel mushrooms
Finalisation
- 2 duck breasts, skin on (approx. 180 g each)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg white, from medium egg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 2500 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Gnocchi with Courgettes (TM6)
20min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Geen beoordelingen
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Gut Immunity Shot
5min
Creamy Avocado Dip
10min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8 Std. 30 Min
Cucumber Soup
25min
Chicken with Peppers and Rice
1h