Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parsley Oil
- 100 g yellow split peas
- water, for soaking
- 100 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g sunflower oil
Yellow Split Pea Purée
- 400 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 7 g salt
Mushroom Sauce
- 380 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g chestnut mushrooms, halved
- 2 g fresh thyme leaves
- 12 g garlic cloves
- 250 g milk
- 130 g double cream
- 100 g unsalted butter, diced
- 12 g dried porcini mushrooms
- 12 g dried morel mushrooms
Finalisation
- 2 duck breasts, skin on (approx. 180 g each)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg white, from medium egg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 2500 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur Wheat
35 min
Mint Courgettes
30min
Pistachio Butter
5 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40 min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 Std. 30 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Varoma Pizza
1 Std.
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min